Privacy Statement


Via deze website worden in beperkte mate persoonlijke gegevens verwerkt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet permanent bewaard of gebruikt voor andere dan de hierna genoemde doeleinden.


Verder lezen…


Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies (kleine tekstbestandjes) om de taalvoorkeur van bezoekers in te stellen en om gegevens te verzamelen die worden gebruikt om statistische informatie—bijvoorbeeld bezoekersaantallen—te genereren.

Log-bestanden

Deze website genereert logbestanden op de host server (de computer waarop de website draait) waarin het I.P.-adres (het unieke adres van de computer) van alle bezoekers wordt opgenomen. Deze gegevens worden gebruikt om statistische informatie—bijvoorbeeld bezoekersaantallen—te genereren.


Disclaimer


Er kunnen op geen enkele wijze rechten of claims worden ontleend aan (het gebruik van informatie op) deze website.


Verder lezen…


De informatie op deze website is uitsluitend van algemene aard en is niet noodzakelijkerwijs compleet of accuraat.

De eigenaar van deze website heeft geen controle over en neemt geen verantwoordelijkheid voor enige gelinkte ofembedded externe bronnen, e.g. websites.

Informatie verzonden aan of door deze website (via email, formulieren of op andere wijze) is niet beveiligd en wordt niet als vertrouwelijk beschouwd.